big-logo-color
big-logo-line
big-logo-line-grey

De Torann Group

Torann-France behoort tot de top vijftien van beveiligingsbedrijven in Frankrijk en is gespecialiseerd in de bescherming van personen en goederen. Het bedrijf is opgericht en wordt geleid door Pierre Brajeux. De strategie is gebaseerd op een “hands-on” benadering van de dienstverlening, waardoor een groter reactievermogen en een optimale kwaliteit van de dienstverlening op het gebied van beveiliging wordt gegarandeerd.

Sinds 2023 heeft Torann-France de activiteiten van Trigion overgenomen. Zo is Trigion opgenomen in de Torann Groep en opereert sinds 1 april 2024 onder de naam Torann België.

Toegewijd aan uw veiligheid

Bij Torann is veiligheid niet zomaar een aanwezigheid of activiteit; het is een verplichting.

Sinds onze oprichting in 1987 staan de kwaliteit van onze dienstverlening en onze mensen centraal in ons DNA en onze strategie, en vormen ze de basis van onze relaties met al onze stakeholders. Al meer dan 36 jaar ontwikkelen we ons in volledige onafhankelijkheid, met respect voor onze waarden: mensen, ethiek, transparantie, nabijheid, reactievermogen en betrokkenheid.

We werken er elke dag aan om onze medewerkers en de klanten van onze klanten te beschermen. Vandaag de dag moeten we innoveren om gelijke tred te kunnen houden met de toenemende risico’s. Daarom ontwikkelen we nieuwe producten en diensten.

We zijn ervan overtuigd dat we moeten voortbouwen op onze expertise en knowhow met agenten die steeds beter opgeleid, begeleid en uitgerust zijn. In lijn met onze doelstellingen en waarden is onze ontwikkelingsstrategie daarom vooral gericht op mensen: door aanwerving, integratie, opleiding, follow-up, ondersteuning, het verbeteren van vaardigheden en het opbouwen van loyaliteit.

Elke dag werken we hand in hand om ervoor te zorgen dat mensen, technologie en ervaring gericht zijn op de missie: uw veiligheid.

Vianney Renard_def
Vianney Renard
Algemeen Directeur
img-large-1

Onze filialen

Met onze vestiging in Antwerpen bestrijken we heel België. Onze landelijke aanwezigheid garandeert nabijheid, beschikbaarheid, reactievermogen en persoonlijke ondersteuning voor elk van onze klanten.

big-logo-line-grey

Torann België in cijfers

Sinds
2010
Expertise in bewaking
+15 jaar
Medewerkers
+250

Ons engagement

Image

Gelijkheid bij Torann

Sinds onze oprichting hebben we ons ingezet om alle vormen van discriminatie te bestrijden. Omdat we diversiteit zien als een factor in economische prestaties, hebben we een proactief beleid gedefinieerd dat gericht is op het aanmoedigen van de werving van een verscheidenheid aan profielen en het bevorderen van professionele gelijkheid op alle niveaus en in alle bedrijfsprocessen.

We besteden bijzonder veel aandacht aan de gelijkheid van mannen en vrouwen in ons personeelsbestand en stimuleren de aanwezigheid van vrouwen in een sector waar mannen overheersen. Onze Groep zorgt ervoor dat vrouwen eerlijk worden behandeld op het gebied van vertegenwoordiging en loopbaanontwikkeling, om zo de genderdiversiteit te stimuleren.

Onze partners

Onze certificaten

Vandaag de dag hebben we een certificering die als benchmark dient voor al onze vestigingen. In combinatie met onze initiatieven op het gebied van MVO en ethiek zijn onze resultaten een garantie voor de kwaliteit van onze diensten en onze organisatie.

ISO9001
ISO9001

Het ISO 9001 certificaat in de bewakingssector benadrukt de toewijding van een organisatie aan kwaliteitsmanagementprincipes, waaronder klanttevredenheid en voortdurende verbetering. Dit certificaat bewijst dat een beveiligingsbedrijf betrouwbaar en efficiënt operationele processen hanteert, wat essentieel is voor het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van klanten en hun eigendommen. Bovendien vergroot het de geloofwaardigheid en het concurrentievermogen van het bedrijf in de markt, door klanten te verzekeren dat de dienstverlening voldoet aan internationaal erkende normen.

VCA
VCA

Het VCA certificaat bewijst dat een bedrijf in de bewakingssector veiligheidsmanagement serieus neemt en voldoet aan strenge veiligheids-, gezondheids- en milieuvoorschriften. Dit verhoogt het vertrouwen van klanten en partners in de veiligheidsbewustheid en professionaliteit van het bedrijf. Het draagt ook bij aan de preventie van ongevallen en incidenten op de werkplek.

Arxia
Arxia

Arxia is de toonaangevende beroepsfederatie voor de private veiligheidssector. Zij vertegenwoordigt als enige federatie meerdere domeinen binnen de private veiligheidssector, zoals de bewakingsondernemingen, de ondernemingen voor alarm- en camerasystemen en de opleidingsinstellingen.

Op zoek naar een bewakingspartner
Contact